Festvåningen

Fullt av möjligheter

Odinsborg är en erfaren festarrangör och har under årens gång etablerat sig som en av de mest omtyckta platserna i Uppsala för firande av bröllop, dop och andra högtidliga tillfällen. Oavsett om du är ute efter en flerrätters bröllopsmiddag för upp till 250 gäster eller en liten, privat begravningslunch omgiven av de närmaste kan Odinsborg erbjuda både lämpliga lokaler och passande mat och dryck. Allt tillagas från omsorgsfullt utvalda råvaror i vårt förstklassiga kök.

Vi har flera olika vackra rum i traditionell nationalromantisk stil att välja mellan så ni kan alltid få ett som passar just ert sällskap. Rummen Amor, Roccoco och Vapenrummet passar för mindre sällskap, medan Spiselrum tar upp till 30 personer och Riddarsalen har plats för ett hundratal gäster. Totalt finns plats för 250 middagsgäster.

Tveka inte att kontakta oss för att diskutera hur du vill ha just ditt arrangemang. Vi har ett förstklassigt kök som kan ordna allt från kaffe och tårta till avancerade trerättersmenyer, och vi tar även hand om alla andra praktiska bestyr åt dig såsom dukning, utsmyckningar och servering.

Piano finns att tillgå.
Festvåningen är öppen efter överenskommelse.

Restaurang & café

För dig som vill njuta av en fika, lunch eller en lättare måltid efter en promenad genom Gamla Uppsala är Odinsborg Café den givna destinationen.

Menyer

Vikingagille

Ät som en riktig viking! På vårt vikingagille får ni bära tidstypiska kläder, dricka mjöd och äta riktig vikingamat med händerna. Minsta sällskap är 20 personer!

Vikingamiddag

Upplev äkta mjöd

Prova Odinsborgs hembryggda mjöd som fortfarande tillverkas enligt ett hemligt recept från tidigt 1800-tal. Precis som då serverar vi mjöd i vikingahornsejdlar till våra gäster.

Läs mer

Buss & busslunch

Odinsborg Restaurang & Café erbjuder Buss- & gruppluncher endast vid förbeställning och vid minimum antal av 20 personer.

Buss & grupper

Bufféer

Vi ordnar bufféer i alla prisklasser och smaker, allt från en enkel lunch buffée till mer exklusiva bufféer.

Bufféer

Söndagsbrunch

Säsongspremiär 28/8
Ring eller maila för att boka bord!

Kom och njut av vår smaklig brunch måltid i en vacker miljö med utsikt över Gamla Uppsala.
Brunch på Odinsborg serveras på söndagar mellan kl. 11.30-15.00. Bordsboking gäller!

175:- vuxen ~ 85:- barn