Restaurang & Café

För dig som vill njuta av en fika, lunch eller lättare måltid efter en promenad genom Gamla Uppsala är Odinsborg den givna destinationen

Julbord på Odinsborg 2021

Återigen så kan vi ha julbord som vanligt i Odinsborgs lokaler.

Julborden går att boka direkt från hemsidan eller via mejl. Det är ett mycket högt tryck på bokningarna så se till att boka i tid om ni vill återuppta era traditioner med julbord på Odinsborg.

 

Vi önskar er varmt välkomna och tackar er så mycket för att ni vill fira er jul med oss.

bröllops och fest

Odinsborg är en erfaren festarrangör och har under årens gång etablerat sig som en av de mest omtyckta platserna i Uppsala för firande av bröllop, dop och andra högtidliga tillfällen.

Bufféer

Vi ordnar bufféer i alla prisklasser och smaker, allt från en enkel lunch buffée till mer exklusiva bufféer.

Upplev Äkta Mjöd

Prova Odinsborgs hembryggda mjöd som fortfarande tillverkas enligt ett hemligt recept från tidigt 1800-tal. Precis som då serverar vi mjöd i vikingahornsejdlar till våra gäster.

beer-horn

Fest & evenemang

Odinsborg Restaurang & Café är en erfaren festarrangör och har under årens gång etablerat sig som en av de mest omtyckta platserna i Uppsala området för firande av bröllop, dop och andra högtidliga tillfällen. Odinsborg erbjuder fantastisk festlokal i en unik och historisk miljö. Oavsett om det handlar om firmafest för upp till 250 gäster eller ett privat sällskap som önskar njuta av förstklassig traditionell mat och dryck är Odinsborg ett utmärkt val. Rummen Amor och Roccoco rymmer upp till 10 personer; Vapenrummet har plats för cirka 20 personer kring ett långbord; Spiselrummet har plats för cirka 30 personer kring tre långbord; Riddarsalen har plats för ett hundratal middagsgäster.

Smakprova på våra underbara och smakrika menyer och bufféer. Våra menyer har sin utgångspunkt från den svenska matkulturens rika och varierade historia, men precis som de gamla vikingarna är vi också nyfikna på vad som finns runt om i världen!

Bjud Era gäster på Bröllopsbuffé till Odinsborg! Bröllopsmenyn erbjuder välkomstdrink, mousserande vin och snittar. Vi har även en underbart god á la carte meny för bröllopet eller festen!