Festvåningen

Odinsborg restaurang har under årens gång etablerat sig som en mycket omtyckt festarrangör för firande av bröllop, dop och andra högtidliga tillfällen.

Oavsett om ni är ute efter en flerrätters bröllopsmiddag för upp till 200 gäster eller en mindre begravningslunch så kan Odinsborg erbjuda både lämpliga lokaler och passande mat och dryck.

Vår festvåning inrymmer flera olika vackra rum i traditionell nationalromantisk stil som rymmer sällskap från 10 personer upp till ett hundratal gäster. Piano finns att tillgå.

Vi ombesörjer praktiska bestyr åt ert sällskap såsom dukning, utsmyckning och servering.

 

Restaurang & café

För dig som vill njuta av en fika, lunch eller lättare måltid efter en promenad genom Gamla Uppsala är Odinsborg den givna destinationen

Julbord 2023

 

Odinsborgs traditionella julbord bokas här på hemsidan eller via mejl.

 

 

 

Bröllop och fest

Odinsborg är en erfaren festarrangör och har under årens gång etablerat sig som en mycket omtyckt plats i Uppsala för firande av bröllop, dop och andra högtidliga tillfällen.

Bufféer

Vi erbjuder bufféer i alla prisklasser och smaker, allt från en enkel lunch buffée till mer exklusiva bufféer.

Upplev äkta mjöd

Prova Odinsborgs hembryggda mjöd som fortfarande tillverkas enligt ett hemligt recept från tidigt 1800-tal. Precis som då serverar vi mjöd i vikingahornsejdlar till våra gäster.