Festvåningen

odinsborg-logotyp-black

Fullt av möjligheter

 

Odinsborg, med dess erfarna personal, har under årens gång etablerat sig som en av de mest omtyckta festarrangörerna för firande av bröllop, dop och andra högtidliga tillfällen.

Oavsett om ni är ute efter en flerrätters bröllopsmiddag för upp till 200 gäster eller en liten, privat begravningslunch omgiven av era nära och kära så kan Odinsborg erbjuda både lämpliga lokaler och passande mat och dryck.

Allt tillagas från omsorgsfullt utvalda råvaror i vårt förstklassiga kök.

Vår festvåning inrymmer flera olika vackra rum i traditionell nationalromantisk stil att välja mellan så ni kan alltid få ett rum som passar just ert sällskap.

Våra härliga rum rymmer sällskap allt från tio personer upp till ett hundratal gäster.

Tveka inte att kontakta oss för att diskutera hur du vill ha just ditt arrangemang. Vi har ett kök av högsta klass som kan skräddarsy menyer som passar just era önskemål. Vi kan även ombesörja om alla andra praktiska bestyr åt ert sällskap såsom dukning, utsmyckning och servering.

Piano finns att tillgå.

Festvåningen är öppen efter överenskommelse.

Restaurang & Café

För dig som vill njuta av en fika, lunch eller lättare måltid efter en promenad genom Gamla Uppsala är Odinsborg den givna destinationen

Julbord på Odinsborg 2021

Återigen så kan vi ha julbord som vanligt i Odinsborgs lokaler.

Julborden går att boka direkt från hemsidan eller via mejl. Det är ett mycket högt tryck på bokningarna så se till att boka i tid om ni vill återuppta era traditioner med julbord på Odinsborg.

 

Vi önskar er varmt välkomna och tackar er så mycket för att ni vill fira er jul med oss.

bröllops och fest

Odinsborg är en erfaren festarrangör och har under årens gång etablerat sig som en av de mest omtyckta platserna i Uppsala för firande av bröllop, dop och andra högtidliga tillfällen.

Bufféer

Vi ordnar bufféer i alla prisklasser och smaker, allt från en enkel lunch buffée till mer exklusiva bufféer.

Upplev Äkta Mjöd

Prova Odinsborgs hembryggda mjöd som fortfarande tillverkas enligt ett hemligt recept från tidigt 1800-tal. Precis som då serverar vi mjöd i vikingahornsejdlar till våra gäster.