Begravningssamling

Högtider

Odinsborg Restaurang erbjuder en lugn och stämningsfull miljö för barndop, namngivningsceremonier, konfirmation och andra högtider. Låt oss ta hand om festbestyren och sköta dukning, utsmyckning, matlagning och servering så att ni kan fokusera på träfföremålet. Vi erbjuder allt från trerättersmiddag till kaffe med äppelpaj.

Minnesstunder

Vi har lång erfarenhet av att anordna begravningssamlingar och minnesstunder. Odinsborg Restaurang lokaler har en lugn och stämningsfull miljö. Här finns till exempel rummen Amor, Roccoco och Vapenrummet som passar för mindre sällskap som önskar avskildhet, samtidigt som Riddarsalen utan problem rymmer hundra gäster för större minneshögtider.

 

Kaffe, bulle, tårta (valfri) två kakor – 150:-

Smörgåstårta, dryck, kaffe och prinsesstårta – 225:-

Landgång dryck kaffe och prinsesstårta – 250:-

Varmrätt efter säsong inkl. Smör, bröd, kaffe och godbit- 225:-

(t ex Nötstek med gräddsås och gelé, smörslungad färskpotatis, dryck, kaffe och gobit)

Räksmörgås och chokladtårta med bär och grädde, lättdryck och kaffe 190:-

Restaurang & Café

För dig som vill njuta av en fika, lunch eller en lättare måltid efter en promenad genom Gamla Uppsala är Odinsborg Café den givna destinationen.

Påskbuffé

Vår påskbuffé är lika välfylld som vårt julbord, men med en påskig känsla. Precis som vårt julbord har även påskbordet små varmrätter, kallrätter och diverse sötsaker.

Söndagsbrunch

Kom och njut av vår smakliga söndagsbrunch i en vacker miljö med utsikt över Gamla Uppsala.

- Säsongspremiär: 28/4
- 225kr f vuxen
- Barn halva priset

Buss & Grupplunch

Odinsborg Restaurang & Café erbjuder Buss- & gruppluncher endast vid förbeställning och vid minimum antal av 20 personer.

Bufféer

Vi ordnar bufféer i alla prisklasser och smaker, allt från en enkel lunch buffée till mer exklusiva bufféer.

Upplev Äkta Mjöd

Prova Odinsborgs hembryggda mjöd som fortfarande tillverkas enligt ett hemligt recept från tidigt 1800-tal. Precis som då serverar vi mjöd i vikingahornsejdlar till våra gäster.