Viking för en kväll

Vikingamiddag är en annorlunda fest i förfädernas fotspår. Vad vore Odinsborg utan sitt vikingagille? Sätt dig till bords iförd Odinsborgs tidsenliga vikingakläder och låt dig väl smaka av rustik mat och vår egenbryggda mjöd. Sjung, ät och drick i glada vänners lag eller varför inte tillsammans med arbetskamraterna på en firmafest som inte glöms bort i första taget.

Under ljudligt sörplande inmundigas champinjonsoppa direkt från skålar med hembakat grovt rågbröd

På vikingars vis sätter du fingrarna i kyckling och revbensspjäll som marinerats. Till detta serveras ett grillat rotsaksspett som toppats med en lammkorv.

Hemlagad ostkaka med hjortron och lingon serveras till dessert.

Vi tillhandahåller tidsenlig klädsel, inkl. mjöd till fördrink

 

Restaurang & café

För dig som vill njuta av en fika, lunch eller lättare måltid efter en promenad genom Gamla Uppsala är Odinsborg den givna destinationen

Julbord 2023

 

Odinsborgs traditionella julbord bokas här på hemsidan eller via mejl.

 

 

 

Bröllop och fest

Odinsborg är en erfaren festarrangör och har under årens gång etablerat sig som en mycket omtyckt plats i Uppsala för firande av bröllop, dop och andra högtidliga tillfällen.

Bufféer

Vi erbjuder bufféer i alla prisklasser och smaker, allt från en enkel lunch buffée till mer exklusiva bufféer.

Upplev äkta mjöd

Prova Odinsborgs hembryggda mjöd som fortfarande tillverkas enligt ett hemligt recept från tidigt 1800-tal. Precis som då serverar vi mjöd i vikingahornsejdlar till våra gäster.